Var snygg när du tränar

Att resultatet av träning gör dig snyggare är en sanning som få skulle förneka, men visst kan du se till att vara snygg även under tiden du tränar. Man måste inte välja mellan komfort och stil när det gäller sportkläder, det finns gott om träningsmode att välja bland som kombinerar högkvalitativa funktionsmaterial med trendiga modeller och färger.

Att komma igång med en träningsrutin kan kännas tungt i början, men det går garanterat lite lättare att ta sig iväg till träningen med väskan full av trendiga träningskläder som får dig på gott humör och som du känner dig snygg i. Glöm trista enfärgade kläder – årets träningsmode är fullt av glada färger och det är också inne med mönstrade tyger. Våga synas i träningsspåret eller på gymmet och tveka inte att matcha olika starka nyanser med varandra.

Känner du dig inte bekväm med färgstarkt från topp till tå kan du iallafall satsa på färgstarkt på exempelvis toppen och låta samma färg återkomma i en detalj nedtill, exempelvis skosnörena. Svarta kläder har fördelen att de döljer former, så har du lite mer hull någonstans än vad du känner dig helt nöjd med så kan svart vara att rekommendera. Ett par svarta tights trollar till exempel med konturerna av rumpa och lår, likaså gömmer en svart topp kärlekshandtagen kring midjan eller en kraftig byst. Även om trenden just nu är färgstark finns det fortfarande gott om slimmande svarta plagg på marknaden.

Du ska dock inte vara rädd för att bära starka mönster och färger. De flesta av oss har någon del av kroppen som vi faktiskt trivs med. Gillar du dina axlar kan du bära en färgstark halterneck-top som drar uppmärksamheten till din överkropp. Tycker du att benen är det snyggaste hos dig kan ett par mönstrade capritights vara det rätta valet – eller varför inte ett par korta shorts för att verkligen visa upp musklerna? Du hittar mer inspiration och fler praktiska tips hos Må Bra.